ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد
سرخط خبرها

وزیر کار: تأکید دولت بر جلوگیری از افزایش قیمت کالا‌های اساسی| مهار تورم با تقویت اقتصاد مردمی محقق می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۷۵۵۲
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
وزیر کار: تأکید دولت بر جلوگیری از افزایش قیمت کالا‌های اساسی| مهار تورم با تقویت اقتصاد مردمی محقق می‌شود
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مهار تورّم و رشد تولید در سال جاری با تقویت پایه‌های اقتصاد مردمی و توسعه بخش خصوصی محقق می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی در نشست هم‌اندیشی با نمایندگان سازمان‌های عالی کارگری و بازنشستگان کشوری با تبریک میلاد باسعادت امام حسن مجتبی (ع) و روز ملّی تکریم خیرین، اظهار داشت: امام حسن (ع) الگوی کرامت و بخشندگی و تعالی رفاه و عدالت اجتماعی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برکات ماه رمضان افزود: این ماه فرصتی برای تزکیه نفس و تقویت بُعد معنوی و روحانی انسان است.

مرتضوی بر اهمیت شعار سال و راهبرد‌های برنامه‌ریزی شده دولت برای مهار تورّم تأکید کرد و گفت: سال گذشته با وجود همه فشار‌های جهانی و مسائل داخلی، شاخص رشد اقتصادی در کشور افزایش چشمگیری داشت.

وزیر کار اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با درایت برای عبور از چالش‌های اقتصادی و رسیدن به سطح بالایی از تولید و صادرات، امسال را با عنوان «مهار تورّم و رشد تولید» نامگذاری کرده‌اند و کارشناسان هم معتقدند رفع تورّم و رشد تولید لازم و ملزوم یکدیگرند و نیازمند تقویت اقتصاد مردمی است.

مرتضوی تأکید کرد: یکی از مسائل مهمی که حتماً باید در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گیرد، کنترل تورّم و رشد تولید است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم به این موضوع در برنامه‌های پیشنهادی خود توجه خواهد کرد.

وی به مسیر روشن توسعه دیپلماسی خارجی ایران اشاره کرد و گفت: با تدابیر آیت‌الله رئیسی از ابتدای شروع به‌کار دولت مردمی سیزدهم، ارتقای سطح همکاری‌ها با کشور‌های همسایه و دولت‌های جهان اسلام در دستور کار ویژه قرار گرفت.

مرتضوی با بیان این‌که دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران، تعاملات سیاسی جهان را دستخوش تغییر قرار داده، افزود: دولت از همه ظرفیت‌های داخلی و خارجی برای مهار تورّم و تحقق شعار سال بهره خواهد گرفت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اقتصاد معدن و تجارت دریا‌محور مبتنی بر تأکیدات مقام معظم رهبری نیز به صورت ویژه در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در سال جاری جلوگیری از افزایش قیمت کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی مورد تأکید ویژه دولت است.

رئیس شورای عالی کار به مطالبات کارگران در خصوص میزان افزایش حقوق اشاره کرد و گفت: در مصوبه افزایش حقوق کارگران اصل را بر اجرای قانون و توجه به سه‌جانبه‌گرایی قرار دادیم و معتقدیم عدم اجرای مواد قانون کار در همه بخش‌ها باید رفع شود.

مرتضوی افزود: اصلاح قوانین سازمان‌های بازنشستگی برای توسعه رفاه اجتماعی و همکاری با مجلس برای تنظیم قوانین به‌روز به رفع نگرانی کارگران و بازنشستگان منجر خواهد شد.

وی با تأکید بر این‌که رشد تولید منجر به کاهش هزینه تمام‌شده کالا‌ها می‌شود، گفت: رفع موانع تولید یکی از مهم‌ترین سرفصل‌های جلسات هفتگی دولت است و در این زمینه شرکای اجتماعی وزارت کار می‌توانند مرجع همفکری برای نظام اسلامی باشند.

در ابتدای این نشست جمعی از مدیران و اعضای سازمان‌های عالی کارگری و بازنشستگان مطالبات و دیدگاه‌های خود را با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در میان گذاشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->